Gratis verzending in heel Nederland en belgie!
Gratis verzending in heel Nederland en belgie!

Ons verhaal

Hoe?

Party Glow is onstaan nadat ik (Wiz) naar het Kingsland festival in Ahoy ben gegaan met een groep vrienden waar we met z'n alle toffe glow maskers en plangas droegen die inmiddels ook op de site staan.
Deze glow items had ik toen gekocht in een sketchy winkel in een tussenstraatje op vakantie in Spanje, voor een veels te hoge prijs.
Ik dacht toch wel dat ze het waard waren. Uiteindelijk wou ik een paar nieuwe glow in the dark party items toevoegen aan mijn collectie, maar GUESS WHAT? Ik was niet meer in Spanje!
Toen ben ik op zoek avontuur gegaan en met mijn studenten OV over het hele land gereisd om een winkel te vinden die ze verkocht. NIKS.

 Wat?

De maskers wou ik echt heel graag hebben. Achja, dan moet het maar op de moeilijke manier.
Ik heb contact opgenomen met een kennis uit Spanje (Tina) die het geen probleem vond om voor mij naar de winkel te gaan om een paar nieuwe glow items te kopen en op te sturen.


Maar GUESS WHAT?

  1. Het process was veels te ingewikkeld, ik kon niet gerust de glow items kiezen die ik wou hebben en moest het maar doen met wat ik opgestuurd kreeg.
  2. Ik moest per se iemand lastig vallen om de producten voor mij te kopen en op te sturen.
  3. Niet iedereen heeft een kennis in Spanje die dichtbij die ene sketchy winkel woont.
  4. Het was allemaal ook veels te DUUR!


Waar?

Even terug naar de dag van het festival. Daar werden mijn vrienden en ik, op een hele leuke en grappige manier, de hele tijd lastig gevallen met waar wij de glow items vandaan hebben gehaald.
Nadat ze hoorde hoe wij het hebben verkregen, zag je de teleurstelling op hun gezicht omdat zij natuurlijk ook zo'n gave glow item wilde hebben…

Waarom?

Ik wou natuurlijk dat al die feestbeesten ook een glow masker of planga konden dragen op hun evenementen. Helaas was het voor mij geen optie om Tina hiermee lastig te vallen.
Zo is PartyGlow.nl ontstaan! De enige en meest betrouwbare glow in the dark party items webshop van de hele Benelux.